Hoe worden onze klanten wyzr?

Wyzr innoveert bedrijfsprocessen. Dat doen we niet alleen, maar samen met jou als vooruitstrevende ondernemer. Zo krijg je meer grip op je onderneming en ben je in staat om vandaag te beslissen wat je morgen anders gaat doen.
werkwijze

1. Koers bepalen

We zetten samen de koers uit voor je bedrijf:
  •      Wat zijn je doelstellingen?
  •      Wanneer wil je die bereiken?
  •      Wat is daarvoor nodig?
  •      Wat betekent dat voor je privévermogen?

2. Optimalisatie

We onderzoeken welke werkprocessen nu of in de toekomst gaan “knellen”. Deze verbeteren, optimaliseren en stroomlijnen we. Daarnaast zorgt het Wyzr-team op de achtergrond dat je boekhouding voor je gedaan wordt.
 

3. In de cloud

We automatiseren je processen en we verbinden (privé- en bedrijfs)gegevens onderling in ‘de cloud’. Zo borgen we de kwaliteit van de data: Deze is direct bruikbaar voor bijvoorbeeld het samenstellen van je jaarrekening.

4. Realtime rapportages

Je bedrijfsdata komt realtime beschikbaar. Je hebt 24/7 toegang tot je financiële commerciële en interne bedrijfsresultaten. Van vorig jaar. Van vorige maand. Van vorige week. Van gisteren. Of zelfs die van vandaag.
 

5. Lekker sparren

Je spart periodiek met je vaste Wyzr-adviseur en hij bewaakt op afstand je bedrijfsresultaten. Hij signaleert problemen en risico’s en helpt je om op tijd de juiste acties te ondernemen en problemen te voorkomen.

6. Problemen voorkomen

Bij complexere vraagstukken schakelt je vaste Wyzr-adviseur één van zijn gespecialiseerde collega’s in. Vraagt de situatie om verandering van koers? Dan ga je terug naar stap 1: het bijstellen van je koers.

Wyzr verdient zichzelf gegarandeerd terug

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Wyzr kan bieden voor jouw bedrijf?
Vraag meer informatie aan via het onderstaande formulier.
Vraag meer informatie aan
Naam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Prioriteit
  

 
 
  • Ontdek of Wyzr bij je past
  • Optimaliseer je processen
  • Realiseer groei in je bedrijf