"Met Wyzr altijd op de hoogte van de stand van zaken"“Toen ik zestien jaar geleden besloot om voor mezelf te beginnen, had mijn vrouw Louise meteen ook een nieuwe baan: zij mocht zich op de administratie van de eenmanszaak storten. Dat was helemaal nieuw voor haar. Gelukkig hebben we een hoop deskundigheid achter de hand. En maken Louise en ik gebruik van een erg gebruiksvriendelijk systeem, Wyzr. Wij zijn niet zo van computers, maar hiermee kunnen we prima uit de voeten.

Toen mijn werkgever zestien jaar geleden met pensioen ging, stond ik voor de keuze: elders solliciteren of voor mezelf beginnen. Voor ik de knoop doorhakte, sprak ik met mijn adviseur. Die bevestigde me wat mijn onderbuik al lang wist. Ik begon, hier in Sint Anthonis, Arie Klomp Schilderwerken. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Zelfs tijdens de recessie had ik nog goed te werken. Ik richt me op particulieren en bedrijven in de directe omgeving. Mijn klanten zitten allemaal dicht in de buurt. Ik rijd nog geen 10.000 kilometer per jaar met mijn bedrijfsbusje, dat zegt wel wat.

Je zou kunnen zeggen dat we internationaal actief zijn. Want aan de wand van mijn kantoortje, aan de achterkant van het huis, hangt een foto van een voetbalteam in Kenia met shirtjes van Arie Klomp Schilderwerken. Het lijkt net alsof ik sponsor ben van een club in het buitenland. Dat is natuurlijk niet zo. Ik gaf de shirtjes aan iemand uit het dorp, die actief is voor mensen in Kenia. Dat we dat soort dingen doen, komt omdat we een sterke band hebben met de directe omgeving hier. Mijn succes zit niet alleen in de kwaliteit van het werk. Mensen moeten het je ook gunnen. En dat doen ze. Ik hoor regelmatig dat klanten het gezellig vinden dat ik aan de slag ga.

Louise is op de achtergrond actief. In ons kantoortje maakt zij facturen voor klanten. Inkomende rekeningen worden ingescand en direct opgeslagen in Wyzr. Veel meer werk heeft ze er niet aan. Hooguit een paar uur werk per week. De rest doet mijn adviseur. Die rest, dat is het voeren van de boekhouding, het verzorgen van de jaarrekening en de aangiften voor de belastingdienst.

Het was even wennen om met Wyzr te werken. Niet dat het zo moeilijk is, maar we waren destijds nogal onervaren in het werken met de computer. Maar we stonden er niet alleen voor. In die begintijd heb ik nogal eens gebeld met mijn adviseur en steeds kreeg ik dan geduldig uitgelegd hoe het zat. Zo nu en dan bellen we nog wel eens, maar het wordt minder. Wyzr wijst zich vanzelf, eigenlijk. Ik ben er blij mee. Niet alleen kost het Louise en mij weinig tijd, het systeem geeft ook nog eens goede en overzichtelijke informatie. Ik hoef niet meer te wachten op kwartaalrapportages van mijn adviseur, want ik kan op elk moment zien hoe het is gesteld met omzet, kosten, winst, openstaande facturen en dergelijke.”

Arie Klomp
Arie Klomp Schilderwerken, Sint Anthonis
Telefoonnummer: (0485) 383 385
 

Meer weten over deze referentie?

Roy Verbroekken is als Wyzr-adviseur nauw betrokken bij dit project. Wil je meer weten over de mogelijkheden die Wyzr voor jou kan bieden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via ons algemeen telefoonnummer (0485) 56 12 02, via meerweten@wyzr.nl of bel rechtstreeks met Roy.

Roy Verbroekken
088 80 777 51