Van bricks naar clicks

Online aankopen doen is de laatste jaren steeds populairder geworden onder consumenten. Dit ten koste van de bezoeken en aankopen in de fysieke winkel. Hoe ga jij hiermee om, en misschien nog wel belangrijker hoe speel je in op deze ontwikkeling, zodat je handelsonderneming het hoofd boven water kan blijven houden. Lees hier alles over in de verschillende whitepapers van ‘Van Bricks naar Clicks’.

Waarom goede integratie van bricks en clicks essentieel is 

In deze tijd kiezen veel handelsondernemingen ervoor om een webshop te starten naast de fysieke winkel. Helaas wordt de webshop vaak niet gezien als een verlengstuk van het bedrijf, waardoor veel handelsondernemers geld laten liggen. Hoe herken je dit en belangrijker hoe voorkom je dit?

Zeven valkuilen bij de integratie tussen bricks en clicks

Het integreren van je webshop met je fysieke winkel kan behoorlijk wat problemen opleveren. Daarom hebben we in dit whitepaper de verschillende valkuilen bij een integratie tussen bricks en clicks voor je in kaart gebracht.

Vier kernadviezen voor een optimale integratie tussen bricks en clicks

Het wordt steeds belangrijker om on- en offline naadloos op elkaar aan te laten sluiten, oftewel je webshop te integreren met de bestaande bedrijfsprocessen. Lees hier stap voor stap de weg naar de juiste mix tussen clicks en bricks.

[Case] Van winkel naar webshop - Een succesverhaal 

Door de populariteit van online shoppen zag een groothandel in automaterialen het aantal winkelbezoeken, en daarmee de omzet, dalen. De personeelskosten werden onevenredig hoog. Het roer moest om. Daarom besloot deze groothandel in automaterialen te starten met een webshop, geïntegreert met de bedrijfsprocessen. 

Roadmap: Jouw weg naar een ideale integratie van bricks en clicks

Hoe kan je binnen jouw bedrijf de webshop en de fysieke winkel het best op elkaar aan laten sluiten. Dit is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Benieuwd? Lees dit whitepaper.