Wyzr worden met onze video's

Omdat we verder gaan dan alleen het leveren van business software of een simpele boekhouding, zijn de processen en werkzaamheden bij onze klanten vaak wat complexer. Dit neemt niet weg dat we onze werkwijze graag op een eenvoudige manier toelichten. Daarom bieden wij verschillende animaties aan over onze diensten en producten. Zo maak je binnen twee minuten kennis met Wyzr en weet je precies wat de voordelen van Wyzr zijn!

Voor ondernemers is er Wyzr in Small Business

Wyzr zorgt dat ondernemers, freelancers en zzp´ers zich helemaal kunnen richten op de klanten. Je administratie wordt dankzij Wyzr een fluitje van een cent en je hebt toegang tot de kennis van adviseurs die bovendien jouw resultaten op afstand bewaken.
 

Wyzr in Handel voor retail en groothandel

Met Wyzr heb je voorraad- en orderstromen, het verkoopproces en je boekhouding direct op 1 centrale plek. Dat geeft je meer grip op jouw handelsorganisatie en hierdoor kun je tijdig ingrijpen als iets uit de pas loopt. Het team van Wyzr adviseurs kijkt daarnaast mee en signaleert proactief problemen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!
 

Met Wyzr in Dienstverlening grip op cashflow en rendement

Dankzij Wyzr heb je altijd het juiste inzicht in de uren van je medewerkers. Zo houd je in de gaten of je medewerkers voldoende declarabele uren maken en kun je daar tijdig op bijsturen. Voorfinancieren is in principe niet meer nodig. Facturen worden namelijk direct opgesteld in Wyzr op basis van uurregistratie. Dit leidt tot een verbeterde cashflow en minder risico.
 

Human Capital Management met Wyzr HCM 

Je personeel is je kapitaal. Zonder medewerkers ben je als ondernemer immers nergens! De combinatie van salarisadministratie en HCM Module geeft maximaal grip op de personele kant van je onderneming. Daarom ontwikkelde Wyzr deze module voor Human Capital Management. Bekijk de animatie om erachter te komen hoe dat werkt.
 

Meer inzicht met de klantenportal

Wyzr klanten die hun belastingaangiftes en/of jaarrekening laten verzorgen door Wyzr Adviseurs hebben naast de online Wyzr-software, ook toegang tot de klantenportal. Bekijk deze video en ontdek hoe Bol Adviseurs de klantenportal inzet voor haar klanten.