De voordelen van tijdregistratie in de cloud

Als je onderneming groeit, dan is het niet altijd makkelijk om grip te houden op de uren die medewerkers besteden. En of iedereen wel productief genoeg is. Je wilt als ondernemer grip op de productiviteit krijgen. Daarvoor is een slimme en effectieve urenregistratie onmisbaar. Wyzr helpt je daarbij. Medewerkers registreren hun uren in een online omgeving in de cloud. Deze manier van urenadministratie, maakt een einde aan losse lijstjes in Microsoft Excel of op papier.
 

Uren meteen verwerken tot een factuur

Dankzij geavanceerde mogelijkheden zijn vooraf, per persoon activiteiten te stellen die aan elk geregistreerd uur zijn toe te kennen door die medewerker zelf. Denk aan: projectomschrijving, type werkzaamheden en het afgesproken uurtarief van dat type werkzaamheden. Deze methode van urenregistratie maakt het mogelijk om ieder declarabel uur direct als input te gebruiken voor een geautomatiseerde factuur.

Zo zijn er ondernemers die sinds ze gestart zijn met de uren registratie via Wyzr, nu op vrijdagmiddag al de door hun klanten geaccordeerde uren factureren van diezelfde week. Terwijl op dat moment hun werknemers daar nog aan het werk zijn!
 
De grote voordelen van tijdregistratie via Wyzr biedt de volgende voordelen:
  • Uren direct door te zetten naar de facturatiemodule
  • Je vergeet nooit  meer uren te factureren
  • Nooit meer importeren of overtypen van urenbriefjes
  • Uren administratie en verlofregistratie in één

 
Wil je slimmer uren registreren?


Walter Kuijpers begeleidde al veel klanten bij het verbeteren van hun tijdregistratie. Hij is dus de perfecte sparringspartner over dit onderwerp. Je kunt hem rechtstreeks bellen of mailen.

Foto Walter KuijpersWalter Kuijpers
Wyzr Adviseur
(06) 510 06 195
w.kuijpers@wyzr.nl

Natuurlijk kun je ook altijd bellen met ons centrale telefoonnummer (0800) 0508. We helpen je graag verder!

Wyzr verdient zichzelf gegarandeerd terug.

Wil je grip op de productiviteit van je medewerkers en wil je uren beter én sneller factureren naar je klant? Kies dan voor Wyzr. Twijfel je nog? Niet nodig. Want Wyzr betaalt zichzelf namelijk gegarandeerd terug.
Ben je benieuwd hoe? Vraag een kennismakingsgesprek aan via het onderstaande formulier:
.
Vraag een kennismakingsgesprek aan
Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Prioriteit
  

 
 
  • Vrijblijvend gesprek
  • Maak kennis met Wyzr
  • Ontdek of het bij je past