Verbeter bedrijfsprocessen en bereik meer!

Heb je het gevoel dat het allemaal wel iets strakker georganiseerd zou kunnen worden in je bedrijf? Dan heb je gelijk. Het verbeteren van bedrijfsprocessen is namelijk een continue traject. Als je één slag hebt gemaakt, rol je automatisch in de volgende. Maar waar ga je starten? En wie schakel je in om jou en je mensen hierin te begeleiden?  Ga je automatiseren? Voor welke methode kies je? Een combinatie van begeleiding, automatisering en modelmatige bedrijfsinrichting vormen samen de Wyzr-methodiek. De weg naar effectiever werken start met het verkrijgen van inzicht in knelpunten in bedrijfsprocessen. Met analyses dus. En niet eenmalig, maar continu-monitoring van informatie. De administratieve kant van je bedrijf is daarmee de spil in het verbeteren van bedrijfsprocessen.

De Wyzr-methodiek stelt de administratieve informatieflow centraal en loopt als een rode draad door alle bedrijfsprocessen. Naast de beschikbare realtime data op verschillende niveaus, zijn er gespecialiseerde Wyzr adviseurs die ook na de implementatie van e.e.a. mee blijven kijken op de achtergrond. Ze zijn pro-actieve sparringspartners. Als ze zien dat er kansen of risico’s optreden trekken ze aan de bel. Met Wyzr is er dus altijd een kritische externe blik op je bedrijfsprestaties. Wyzr zorgt voor:
 
  • Efficiënter en effectiever werken
  • Meer inzicht in prestaties en performance
  • Analyses en online monitoring
  • Continue traject van procesverbetering
  • Automatisering en digitalisering waar nodig

 
Wil ook jij je bedrijfsprocessen verbeteren?

Walter Kuijpers begeleidde al veel klanten bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Hij is dus de perfecte sparringspartner over dit onderwerp. Je kunt hem rechtstreeks bellen of mailen.

Foto Walter KuijpersWalter Kuijpers
Wyzr Adviseur
(06) 510 06 195
w.kuijpers@wyzr.nl

Natuurlijk kun je ook altijd bellen met ons centrale telefoonnummer (0800) 0508. We helpen je graag verder!

Wyzr verdient zichzelf gegarandeerd terug.

Aarzel je nog over of Wyzr bij je past? Hoeft niet. Wyzr verdient zichzelf namelijk gegarandeerd terug.
Ben je benieuwd hoe? Vraag een kennismakingsgesprek aan via het onderstaande formulier:
Vraag een kennismakingsgesprek aan
Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Prioriteit
  

 
 
  • Vrijblijvend gesprek
  • Maak kennis met Wyzr
  • Ontdek of het bij je past