Voordelige manier om je administratie uit te besteden

In het begin was het nog best te doen om je bedrijfsadministratie bij te houden. Inmiddels ben je dat punt wel zo’n beetje gepasseerd. Het wordt allemaal steeds drukker en ook de administratie zelf wordt complexer. Logisch dus dat je jouw administratie wilt uitbesteden.  Immers door die verantwoordelijkheid voor de boekhouding bij iemand anders te kunnen leggen, zorg je dat het van jouw bordje af is. En goed geregeld: wel zo prettig!
 

Lagere kosten

Je kunt natuurlijk een boekhouder of administratie kantoor inschakelen.  Kies je echter voor de administratieve dienstverlening van Wyzr, dan geniet je van extra voordelen, omdat wij de administratie van je overnemen op een slimmere en gedeeltelijk geautomatiseerde manier. 

Het grootste voordeel van je administratie uitbesteden aan Wyzr is dat je totale administratieve kosten bijna altijd lager dan jouw huidige in-house oplossing. Maar de Wyzr-methodiek levert je nog veel meer op. Hierdoor kun je je bedrijf beter runnen en uiteindelijk zie je dat natuurlijk ook terug in je bedrijfsresultaten. Die andere voordelen zijn:
 
  • Online toegang tot documenten, via computer, tablet of smartphone
  • Online inzicht in realtime bedrijfscijfers
  • In te zoomen op kosten en omzet (waar maak je winst of waar lekt geld weg)
  • Fiscale regels worden meteen correct toegepast
  • Inkoopfacturen worden na scannen automatisch juist ingeboekt
  • Automatische back-up van al je gegevens
 
Het enige stukje administratie dat je nog wel zelf moet doen is je facturen versturen. Maar dankzij de gratis online facturatie module, wordt dat zelf ook gereduceerd tot niet veel meer dan een druk op de knop. 

Wil ook jij je administratie uitbesteden?

Paul Lutters is Wyzr Adviseur én partner bij Bol Adviseurs. In beide rollen is hij betrokken bij de uitbesteding van de administratie van veel klanten. Hij is dus de perfecte sparringspartner over dit onderwerp. Je kunt hem rechtstreeks bellen of mailen.

Foto Walter KuijpersPaul Lutters
Partner / Wyzr Adviseur
(06) 108 665 81
p.lutters@wyzr.nl

Natuurlijk kun je ook altijd bellen met ons centrale telefoonnummer (0800) 05 08. We helpen je graag verder!

Wyzr verdient zichzelf gegarandeerd terug.

Wyzr betekent veel meer dan alleen het uitbesteden van je adminstratie. Het zorgt dat je veel meer grip krijgt op je bedrijf. Op die manier betaalt Wyzr zichzelf dus terug. Ben je benieuwd hoe? Vraag een kennismakingsgesprek aan via het onderstaande formulier.
Vraag een kennismakingsgesprek aan
Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Prioriteit
  

 
 
  • Vrijblijvend gesprek
  • Maak kennis met Wyzr
  • Ontdek of het bij je past