Overige oplossingen

Ben jij de oplossing voor jouw probleem of situatie nog niet tegengekomen? Wyzr heeft meer oplossingen en werk daarnaast samen met een netwerk van partners. Op deze manier kunnen we voor vrijwel iedere branche maatwerkoplossingen aanbieden. Bekijk hieronder de oplossing die het beste bij je past. 

Projectorganisaties

Problemen met een consequente uren- en materiaalregistratie en de belangrijke projectbewaking zijn voorbij. Met Wyzr gaat de registratie, accordering en facturatie van uren en materialen eenvoudig en snel zodat je niet onnodig lang op je geld hoeft te wachten. Allemaal in één systeem.
Vraag vrijblijvend informatie aan 

Internationaal

Ook voor buitenlandse ondernemers die met een onderneming gevestigd zijn in Nederland is Wyzr geschikt. Boekingen kunnen in meerdere valuta worden ingevoerd (standaard zijn de € en $). Deze hoeven dus niet handmatig te worden omgerekend. Bij betalingen dan wel ontvangsten wordt geautomatiseerd het koersresultaat bepaald en geboekt. De rapportage kan ook in diverse valuta. De voertaal kan aangepast worden naar Engels. Op deze manier zijn financiële cijfers en de bedrijfsresultaten ook voor de internationale hoofdvestiging te begrijpen en inzichtelijk.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Horeca

Speciaal voor horeca ondernemers is er Horeca in Control. De mogelijkheid om een kassakoppeling te maken met diverse kassasystemen zorgt ervoor dat verkopen dagelijks, geautomatiseerd en in detail  worden verwerkt in de financiële administratie. Dit levert informatie op, op dag-, week-, maand- of jaarniveau, die te vergelijken zijn met dezelfde periode van het jaar ervoor. Belangrijker nog; je hebt eenvoudig inzicht in je omzet, loonkosten en brutomarges, maar ook in de hardlopende producten en de achterblijvers. Horeca in Control zorgt voor ondernemersgemak.

Ga naar de website van Horeca in Control

Zorg

DigiOntzorging heeft specifiek voor de Zorgpraktijk een boekhouddienst en software ontwikkeld. Een gecertificeerd, professioneel administratief totaalpakket dat de boekhouding van je overneemt. Je hebt alleen een internet-verbinding en een scanner nodig! Deze software is 100% geïntegreerd met je praktijksoftware. Declaraties (al dan niet via VeCoZo of factoring organisatie), inkoopfacturen, bonnetjes en bankafschriften worden volledig automatisch verwerkt. Kortom: Meer tijd voor zorg.

Ga naar de website van DigiOntzorging

Telecom

Intelly ICT heeft een oplossing ontwikkeld speciaal voor telecom bedrijven. Daarbij zijn allerlei zaken geïntegreerd in 1 omgeving: van domeinnaamregistratie tot gevoerde telefoongesprekken en van tickets tot klantinformatie. Dankzij Intelly kan er aanzienlijk bespaard worden op arbeidskosten én accountantskosten en neemt de foutkans aanzienlijk af door automatische controles.
Ga naar de website van Intelly

Wyzr verdient zichzelf gegarandeerd terug

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Wyzr kan bieden voor jouw bedrijf?
Vraag meer informatie aan via het onderstaande formulier.
Vraag meer informatie aan
Naam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Prioriteit
  

 
 
  • Ontdek of Wyzr bij je past
  • Optimaliseer je processen
  • Realiseer groei in je bedrijf